Ja, det kan du. Du oppgraderer/ nedgraderer under Brukerinnstillinger  > Håndtere abonnement.

Du kan starte med Quickbutik Startup og deretter bytte til Standard eller Pro, når behovet er der. Du oppgraderer butikken direkte fra kontrollpanelet, og selve oppgraderingen gjennomføres omgående, slik at du enkelt kan fortsette – ingen ny installasjon eller lignende er nødvendig.

Skulle du etter en dag, uke eller måned bestemme deg for å nedgradere så er ikke det noe problem. Det er etter at den eksisterende betalingsperioden utløper som du automatisk vil gå over til en mindre prisplan, Standard eller Startup. Hvis du har brukt funksjoner som tilhører Pro, vil de bli deaktivert.