Inkludert i:

Med funksjonen Mersalg i kassen har du muligheten til å selge 4 produkter du vil se i kassen slik at kunden garantert ikke går glipp av disse produktene.

Dette kan være bra for å varsle kunder om rabatterte produkter eller populære produkter for å øke salget. Dette inngår i Prisplan Pro.

Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Aktiver Mersalg i kassen og trykk Åpne.
  3. Velg overskriften du vil skal synes for produktene i kassen.
  4. Velg maksimalt 4 produkter du vil kunden skal se i kassen.
  5. Trykk Lagre.
  6. Valgfritt: Velg gyldighetsperioden for tiden du vil vise produktene.
  7. Klart.

Eksempelbilde: