Inkludert i:

Med funksjonen Mersalg i kassen kan du velge 4 produkter du ønsker skal være synlig i kassen for at kunden garantert ikke går glipp av disse produktene.

Dette kan være bra for å vekke oppmerksomhet rundt produkter som kanskje har nedsatt pris for øyeblikket, som er populære eller om du vil øke salget ditt bare.

Slik gjør du:

1. Gå til Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Aktiver Mersalg i kassen og trykk Åpne.
  3. Velg overskriften du vil skal synes for produktene i kassen.
  4. Velg maksimalt 4 produkter du vil kunden skal se i kassen.
  5. Valgfritt: Velg gyldighetsperioden for tiden du vil vise produktene.
  6. Trykk på Lagre endringer.