Ja. Du kan konfigurere slik at en e-postmelding automatisk blir sendt til kunden etter kjøpet, hvor de har mulighet til å legge igjen en anmeldelse av butikken. Med dette har du muligheten til å samle flere anmeldelser og få mer innsikt i kundens meninger – innsikt som du kan bruke til å forbedre kundeopplevelsen.

Opprett en gratis konto hos Trustpilot og registrer selskapet ditt. Logg på og gå til siden med innstillinger for automatisk tilbakemeldingstjeneste, direkte link. Her kopierer du din unike AFS-e-postadresse.

Når du har kopiert AFS-e-postadressen fra Trustpilot følger du stegene nedenfor for å aktivere dette for din butikk.

1. Naviger til Innstillinger > Utgående e-post i Quickbutiks kontrollpanel.
  2. Lim inn din unike AFS-e-postadresse i feltet E-postadresse(r) for ordrekopi.
  3. Lagre og du er ferdig.

Hvis Trustpilot lykkes med å skape en invitasjon vil du kunne se den i Invitasjonshistorikken din under Samle inn anmeldelser i ditt Trustpilot kontrollpanelet. Du kan klikke på en invitasjon for å utvide den og se innstillingene for invitasjoner. Du kan også endre invitasjonens leveringsdato, avsendernavn og e-postadresse for innkommende svar mens den fremdeles står i kø for levering.