Hvis du vil ha et skjema i butikken din kan du enkelt opprette dette via en ekstern tjeneste kalt Cognitoforms. De har gratis skjemaløsninger som du enkelt kan legge inn på en side i butikken din

Følg disse stegene for å opprette et skjema i Cognitoform:

1. Gå til Cognitoforms og skap en konto.
  2. Trykk på Start Building Now/Create form.
  3. Nå kan du dra og slippe funksjonene du ønsker i skjemaet ditt.
  4. Hvis du vil forhåndsgranske skjemaet ditt trykker du på knappen Preview som du finner litt lenger ned på siden.
  5. Når du er fornøyd trykker du på Lagre.
  6. Du skal finne og trykke på knappen Publish.
  7. Til venstre ser du en kode, under denne ruten velger du iFrame og kopierer koden som blir generert.
  8. Gå til kontrollpanelet i Quickbutik og naviger til Sider og trykk deretter Skap side
  9. I tekstfeltet for siden finner en knapp som lignende denne </> som du kan finne helt til høyre i verktøylinjen for tekstfeltet.
  10. Lim inn koden i tekstfeltet og trykk på Lagre.
  11. Klart.

Når en kunde har fylt ut skjemaet vil svarene bli sendt til Cognitoforms der du selv kan ha oversikt.