Du kan bruke en blogg i butikken din for å hjelpe deg med å få mer trafikk til nettbutikken din. Ved å skrive interessant og relevant innhold for din målgruppe kan trafikken din øke. Butikken kan ha større sjanse for å bli sett i de organiske søkeresultatene på f.eks. Google.

Du kan bruke bloggen til å bygge selskapets troverdighet ved å dele din kunnskap og historie. Alt dette kan du markedsføre i innleggene dine på sosiale kanaler. Det er en fleksibel kanal hvor du får muligheten til å fortelle historier og gi utfyllende og mer verdifullt innhold til din målgruppe enn du gjør i dine andre sosiale kanaler.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet og lokaliser Blogg. Klikk på switch-knappen for å aktivere.
  2. En ny seksjon legges i kontrollpanelets bunntekstmeny som heter Blogg som du klikker på.
  3. Under Blogginnstillinger kan du endre Bloggtittel og Linkeadresse (URI)
  4. Opprett ett nytt innhold via knappen Opprett blogginnlegg. Du kan angi overskrift, innhold, legge til bilder og video og angi forfatter.
  5. I feltet Tagger kan du lage tagger som du deretter gjenbruker for å liste opp innleggene dine i ulike tag-seksjoner som vises øverst på bloggen for den besøkende.
  6. Klikker du på Søkemotoroptimalisering kan du endre Lenkeadresse (URI) og Sidebeskrivelse (SEO).
  7. Velg å Lagre. Du har nå publisert innlegget ditt.

Bra å vite

• Les om hvordan du legger til bloggen din som en menypunkt her.

Oversettelse av Blogginnlegg:

For å nå et bredere publikum kan du oversette blogginnleggene dine til forskjellige språk. Bruk oversettelsesverktøyet under Innstillinger > Flere språk for å oversette blogginnleggene dine.