Hvis du har slettet eller ved tidspunktet for opprettelsen valgte å ikke legge til en side i navigasjonen din, det vil si menyen, kan du gjøre det etterpå via redigeringsmodus for siden.

Slik gjør du:

1. Naviger til Sider i kontrollpanelet.
  2. Klikk på Redigere for siden du vil legge til i menyen.
  3. Lokaliser overskriften Menypunkt og i rullgardinlisten for Legg til navigering velger du den menyen du vil legge siden i.
  4. Klikk deretter på Lagre.

Du kan også legge til menypunkter og bytte plass på dem under Utseende > Navigering i kontrollpanelet.

Slik gjør du:

1. Naviger til Utseende > Navigering.
  2. Trykk på Legg til menypunkt.
  3. Her velger du å legge til en Side samt hvilken side det er.
  4. Klikk deretter på Lagre.