Sidebyggeren er et verktøy for enkelt å lage tiltalende innhold for landingsider. Med ferdige seksjoner som du kan tilpasse med bare noen få knapper får du muligheten til å skape gode resultater uten behov for større teknisk kunnskap. Funksjonen tilbyr også blokktyper som du enkelt kan dra til stedet du ønsker i seksjonen.

Vær oppmerksom på at sidebyggeren først og fremst er et verktøy for å lage landingssider da seksjonene er opprettet for nettopp dette. Funksjonen er ikke optimalisert for «vanlige» butikksider, hvis du fremdeles vil bruke sidebyggeren for disse sidene anbefaler vi at du bruker blokktypene og drar dem inn i en del som er tom.