En prefiks er en forstavelse som finnes i første delen av nettadressen for sider. Dette er valgfritt å endre. Som standard er prefiksen «Sider», men du kan ta bort og endre den.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger > Søkemotoroptimalisering og lokaliser Lenker.
  2. Under Side prefiks kan du ta bort, eller endre prefiksen til for eksempel «Pages». Det er viktig å tenke på at her fyller du kun i selve ordet for prefiksen og ikke noe mer.
  3. Når du er klar så klikker du på Lagre endringer.