Hvis du vil ha et skjema i butikken din kan du enkelt opprette dette via en ekstern tjeneste kalt Cognitoforms. De har gratis skjemaløsninger som du enkelt kan legge inn på en side i butikken din

For å opprette et skjema i Cognitoform gjør du slik:

1. Gå til Cognitoforms og opprett en konto.
  2. Trykk på Start Building Now/Create form.
  3. Nå kan du dra og slippe funksjonene du ønsker i skjemaet ditt (Alle er ikke tilgjengelige i gratisversjonen)
  4. Hvis du vil forhåndsvise skjemaet ditt trykker du på knappen Preview som du finner litt lenger ned på siden.
  5. Når du er fornøyd trykker du på Save.
  6. Du skal nå finne og trykke på knappen Publish.
  7. Til venstre ser du en kode, under denne ruten velger du iFrame og kopierer koden som blir generert.
  8. Gå til kontrollpanelet i Quickbutik og naviger til Sider og trykk deretter Skap side.
  9. I tekstfeltet for siden finner du en knapp som ligner denne </> . Du finner den helt til høyre i verktøylinjen for tekstfeltet.
  10. Lim inn koden i tekstfeltet og trykk på Lagre.
  11. Ferdig.

Når en kunde har fylt ut skjemaet vil svarene bli sendt til Cognitoforms, og du kan se de når du er innlogget hos dem.