Inkludert i:

Med funksjonen Kundegrupper kan du opprette ulike grupper med tilpasset priser for kundene dine. En nyttig funksjon om du for deg som selger business to business (B2B). Du kan selge både til privatkunder, forhandlere og opprette f.eks en kundeklubb med unike tilbud. Dette gjør du ved å kombinere funksjonen Innloggingskonto og Kundegrupper slik at innloggede kunder som er lagt til i en kundegruppe kan se andre priser, utvalg, betalingsmetoder og fraktmetoder.

Slik kommer du i gang:

1. Sørg for at du har aktivert funksjonen Innloggingskonto.
  2. Naviger til Innstillinger, lokaliser Kundegrupper og aktiver funksjonen via switch-knappen.
  3. Klikk på Kunder i kontrollpanelet ditt.
  4. Klikk så på knappen Kundegrupper og deretter Opprett kundegruppe.
  5. Skriv inn et navn på kundegruppen og eventuelt en beskrivelse å forenkle håndteringen.
  6. Legg til kunder til gruppen gjennom tre alternativer:
    1. Klikk på kundeikonet i lista med kundegrupper.
    2. Klikk på redigeringsikonet for kundegruppen og deretter på kundeikonet.
    3. I visningen for kunderegistrert klikker du på en kunde og deretter +legg til kundegruppe.
  7.  Ferdig!

Tilpass kundegruppene dine

Når du har opprettet en eller flere grupper kan du tilpasse mulighetene for disse ved å f.eks.