Inkludert i:

Med funksjonen Kundegrupper kan du opprette ulike grupper med tilpasset priser for kundene dine. En nyttig funksjon om du for eksempel selger til både privatkunder og forhandlere, eller om du vil opprette en kundegruppe med fordelaktiv tilbud. Du aktiverer Kundegrupper under Innstillinger.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i ditt kontrollpanel.
  2. Klikk på knappen Kundegrupper og deretter +Opprett kundegruppe.
  3. Skriv inn et navn på kundegruppen, og eventuelt en beskrivelse for å forenkle håndteringen.
  4. Legg til kunder til gruppen på en av tre alternativ:
    1. Klikk på kundeikonet i lista med kundegrupper.
    2. Klikk på redigeringsikonet for kundegruppen og deretter på kundeikonet.
    3. I visningen for kunderegistrert klikker du på en kunde og deretter Legg til kundegruppe.
  5. Du er nå ferdig med å tilpasse prisene til kundegruppene dine.

Slik legger du til en generell prisreduksjon for en kundegruppe:

1. Naviger til Kunderegister > Kundegrupper.
  2. Velg Endre på den kundegruppen du ønsker å legge til det på.
  3. I feltet Generell prisvalg skriver du inn den prosentuelle reduksjonen som du ønsker skal gjelde for kundegruppen.
  4. Lagre og det er klart.

Slik anpasser du kundegruppers priser på produktnivå:

1. Naviger til Kunderegister > Kundegrupper.
  2. Velg Endre på den kundegruppen du ønsker å tilpasse.
  3. Klikk på +Legg til spesifikke priser.
  4. Endre prisene for produktene direkte i listen og klikk på Lagre.
  5. Klikk på Antall synlige produkter som er spesifikke for denne gruppen for å se gruppens tilpassede priser.
  6. Ferdig.