Inkludert i:

Du kan tilpasse priser for dine kundegrupper på to måter. Enten ved å innføre en generell prisreduksjon for alle produkter eller på produktnivå. Du kan kombinere både en generell prisreduksjon sammen med spesifikke priser på produktnivå. Prisene du legger inn på produktnivå vil overskrive eventuell generell prisreduksjon på produktet.Prisavslaget vil være synlig for kunder som legges inn i en kundegruppe og logger inn via sin innloggingskonto. Dette er perfekt for deg med forhandlere, B2B-kunder eller for deg som driver kundeklubb.

Slik legger du til en generell prisreduksjon for en kundegruppe:

1. Gå til Kunder> Kundegrupper.
  2. Velg Endre for kundegruppen du vil legge det til på.
  3. I feltet Generell prisavslag angir du den prosentvise reduksjonen som du ønsker å gjelde kundegruppen.
  4. Ferdig.

Slik justerer du kundegruppenes priser på produktnivå:

1. Naviger til Kunderegister > Kundegrupper.
  2. Velg Rediger for kundegruppen du vil tilpasse.
  3. Klikk på Legg til spesifikke priser.
  4. Endre prisene på produktene direkte i listen og klikk Lagre.
  5. Klikk på Se eksisterende priser for å se eller slette gruppens tilpassede priser.
  6. Ferdig.