Å koble en PDF-fil i produktbeskrivelsen kan være nyttig hvis du f.eks. har en produktbrosjyre for produktet.

Følg disse stegene for å legge til en PDF-fil i produktbeskrivelsen:

1. Gå til Innstillinger og last opp PDF-filen under Mediefiler.
  2. Kopier lenken og lim den inn i produktbeskrivelsesfeltet.
  3. Marker over lenken og en boks vil da synes, velg «Rediger kobling» og du kan endre «Tekst» som vises i f.eks. «Se brosjyre». Denne teksten blir klikkbar og PDF-filen åpnes i en ny fane.
  4. Lagre og det er klart!