Å lenke en PDF-fil i produktbeskrivelsen kan være nyttig hvis du f.eks. har en produktbrosjyre for produktet.

Slik legger du til en PDF-fil i produktbeskrivelsen:

1. Gå til Innstillinger og last opp PDF-filen under Mediefiler.
  2. Kopier lenken og lim den inn i produktbeskrivelsesfeltet for produktet.
  3. Marker over lenken og en rute vil da synes, velg Rediger kobling og du kan da endre i feltet Tekst som vises, f.eks. «Se brosjyre».
  4. Kryss av i ruten Åpne i ny fane om du vil at PDF-filen skal åpnes i en annen fane.
  5. Lagre og du er ferdig!