Å bli sett og bli rangert høyt blant Googles søkealternativer er en prosess som tar veldig lang tid. Det tar stor tålmodighet og engasjement da det ikke skjer over natten. Å koble butikken din til Google Search Console-tjenesten betyr i utgangspunktet at du gir Google beskjed om at butikken din eksisterer og bør være i søkefunksjonen deres. Tjenesten lar deg også opprettholde og måle butikkens beliggenhet på Google, noe som gjør denne tjenesten til et utmerket første skritt hvis du vil skape en god plassering i Googles søkefunksjon. Det er helt gratis å koble butikken din til Google Search Console og du kan lese mer om tjenesten her.

Slik kobler du til butikken din:

1. Gå inn på Google Search Console
  2. Trykk på Start nå, og skriv inn den fullstendige webadressen din (inkludert http / https) i høyre URL-prefiksalternativ og klikk Fortsett.
  3. Velg alternativet HTML-tagg, du skal få en kodebit, en såkalt metatagg.
    verifiering-google-search-console
  4. Kopier meta-taggen, åpne et nytt nettvindu og naviger til Quickbutiks kontrollpanel. Lim inn metakoden i Innstillinger > Egne skript > Egne skript i kildekoden (head). Trykk deretter Lagre.
  5. Gå tillbake til Google Search Console og trykk på Verifiser.
  6. Ferdig.