Det er mulig å skjule en kategori ved å fjerne kategoriens menypunkt i navigeringen.

Det gjør du ved å:

1. Gå til Kategorier > Rediger kategori (velg kategorien som du ønsker å ta vekk fra menyen)
  2. Ved Navigering klikker du på Ta bort.
  3. Lagre og du er klar. Kategorien skal lenger ikke ha noen menypunkter og dermed ikke være synlig i butikken.

Kategorien vil fremdeles være tilgjengelig hvis man har tilgang til kategorilinken. Ønsker du at dette ikke skal finnes i det hele tatt er den enkleste måten å fjerne kategorien helt.

Hvis du vil skjule spesifikke produkter har vi en guide for dette her.