Du kan importere produktanmeldelser fra din forrige nettbutikk eller e-handelsplattform. Du importerer disse ved å laste opp en CSV-fil som inneholder omtalene.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger i kontrollpanelet og lokaliser Produktomtaler.
  2. Klikk på switch-knappen for å aktivere og trykk på Åpne.
  3. Her kan du Laste ned en eksempelfil for å se hvordan filen skal se ut. Noter at obligatoriske datafelt for innlesing er: ating, review_text, name, email, date
  4. Via knappen Velg importfil (CSV) importerer du omtalene.
  5. Etter innlesing kan du koble sammen produkter basert på SKU-feltet fra filen eller så kan det kobles til et spesifikt produkt.
  6. Importerte omtaler legges opp direkte i butikken og trenger ikke godkjennes manuelt.