MyStore har en app som lar deg eksportere produktene dine i butikken. Du kan deretter velge å eksportere produktene dine som en CSV-fil. Vi hjelper deg med å importere produktene dine i butikken din hos oss.

Etter å ha eksportert produktene dine fra MyStore, gjør du følgende:

1. Naviger til Hjelp (ikonet som ser ut som et spørsmålstegn (?) > Importservice i kontrollpanelen i din Quickbutik.
  2. Følg instruksjonene och send i vei importforespørselen.

Forespørselen blir deretter behandlet av Quickbutik-teamet som vil kontakte deg innen 24 timer (hverdager) for klartegn eller neste trinn.