For å importere dine produkter fra Shopify til din Quickbutik må du:

1. I Shopify sitt kontrollpanel navigerer du til Produkter > Alle produkter.
  2. Klikk på eksporter
  3. I dialogruten velger du de produktene du vil eksportere.
  4. Velg å eksportere CSV for Excel.
  5. Klikk på Eksporter produkter.
  6. Naviger til Hjelp  > Importservice i din kontrollpanel i din Quickbutik.
  7. Følg instruksjonene og send i vei importforespørsel

Forespørselen blir deretter behandlet av teamet bak Quickbutik som vil kontakte deg innen 24 timer (hverdager) for å gå videre til neste trinn.