Når butikken din står i privat modus betyr det at ingen besøkende får tilgang til butikken din. Det er bare du som kan se og navigere rundt i nettbutikken. Privat modus kan være bra før du lanserer butikken din hvis du bare vil gjøre butikken tilgjengelig for noen få kunder eller hvis du av en eller annen grunn vil holde butikken stengt.

Slik gjør du for å aktivere privat modus:

  • Naviger til Innstillinger i ditt kontrollpanel.
  • Finn Privat modus og aktiver.
  • Klikk på Åpne og tast inn passordet til nettbutikken din.
  • Lagre og klart!

Du kan også se en knapp som heter Rediger Landingsside. Hvis du klikker på denne, vil du kunne redigere og designe landingssiden da privat modus er aktivt. Hvis du har passordbeskyttet butikken og skal redigere landingssiden din, husk på å legge inn denne teksten der du vil legge inn passordet:

{%ENTER_PASSWORD_FORM%}

Hvis du ikke velger et passord for butikken din, vil siden vises som offline, og hverken du eller dine besøkende kan se butikken. Vi vil derfor anbefale å opprette et passord for butikken. Når du deretter skal tilpasse butikktemaet, kan du skrive inn passordet for butikken for å redigere hjemmesiden.