For å aktivere Payson Checkout 2.0 må du opprette en konto eller logge inn på kontrollpanelet.

Slik gjør du:

1. Gå inn og opprett en konto eller logg inn hos Payson her.
  2. Fyll inn informasjonen om du oppretter en konto.
  3. Når du er innlogget og ferdig, naviger til Integrations kopier Agent ID og API-nøkkel.

Aktiver Payson i Quickbutik:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode.
  2. Velg å aktivere Payson Checkout 2.0.
  3. Lim inn Agent ID og API-nøkkel du hentet fra Payson.
  4. Trykk Lagre.
  5. Payson Checkout 2.0 er nå aktivert for nettbutikken din.

Bra å vite

Du må ha fylle inn informasjonen hos Payson for at profilen blir komplett, hvis ikke så kan du ikke finne din Agent ID og API-nøkkel.