Du kan aktivere Paypal Express Checkout enkelt i kontrollpanel. Du trenger ikke å ha et PayPal-konto i forveien. Når den første ordren din blir betalt vil PayPal sende deg instruksjoner om hvordan du kan aktivere kontoen din- så du kan få betalt.

Slik gjør du:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode.
  2. Lokaliser PayPal Express Checkout og klikk på Aktiver.
  3. I feltet skriver du e-postadressen som du ønsker at PayPal skal sende bestillinger til og kontakte deg på.
  4. Klikk deretter på Aktiver og du er klar til å motta bestillinger.