Produktovervåking er en funksjon som lar kunden overvåke produkter som midlertidig er utsolgt. Kunden vil da motta en e-post når produktet er tilbake på lager. Dette betyr at du gir økt service til kundene dine som igjen øker salgsmulighetene dine.

Aktiver Produktovervåking

For å aktivere funksjonen går du til Innstillinger > Produktovervåking og så får du muligheten til å justere alle tekst- og fargeinnstillinger for produktovervåkingen etter din smak. Her kan du stille inn alt fra meldingen kunden får når produktet er på lager til hvilken farge du vil ha på produktovervåkningsknappen.

Knapplassering

Angi et HTML-element på produktsiden som du vil plassere knappen inne i. Knappen plasseres i etter innholdet. Hvis du føler deg usikker på hvordan du gjør dette er du alltid velkommen til å kontakte vår support.

Når alle innstillinger er gjort og knappen er på plass skal kunden kunne overvåke dine utsolgte produkter.

Se kunder som overvåker dine produkter

Når funksjonen er aktivert har du muligheten til å se alle kunder som overvåker produktene dine. For å gjøre dette, må du gå til Produkter i kontrollpanelet og finne ikonet Se Produktovervåkere. Ikonet ser ut som en kikkert (se bildet nedenfor) og du finner det ved siden av knappen +Skap produkt i øverste høyre hjørne.

bevakningar-ikon

Gi beskjed til kundene dine når et produkt er tilbake på lager

Automatiskt

Hvis du aktiverer Send melding til produktovervåkere automatisk i innstillingene vil e-post automatisk bli sendt til kunder når lagersaldo er oppdatert til et tall som er høyere enn 0. Du trenger ikke gjøre noe for å varsle kundene om at produktet er tilbake på lager når dette skjer automatisk.

Manuelt

Om ni inte aktiverat funktionen ”Skicka meddelande till bevakare automatiskt” så kommer ni behöva skicka notifieringarna manuellt. För att göra det så klickar ni på ikonen för Se bevakare och lokaliserar därefter knappen Skicka manuellt för den produkt ni önskar notifiera om (Se bilden nedan). När ni tryckt på Skicka manuellt så sänds det mail som ni tidigare skapat i inställningarna för Produktbevakning till de kunder som bevakar produkten.

Hvis du ikke har aktivert funksjonen «Send melding til produktovervåkere automatisk» må du sende varslene manuelt. For å gjøre dette klikk på Se Produktovervåkere og finn knappen Send Manuelt for produktet du ønsker å varsle (Se bildet nedenfor). Når du trykker på Send manuelt blir e-posten du tidligere opprettet i innstillingene for produktovervåking sendt til kundene som overvåker produktet.
Produktbevakning - Skicka manuellt

Du har også muligheten til å eksportere hver eneste produkts overvåker i CSV-format hvis du ønsker å håndtere varslene helt på egen hånd. For å gjøre dette klikker du på knappen Eksporter liste under respektive produkt.