Autopilot er et verktøy som lar deg planlegge aktiviteter i nettbutikken din, for eksempel aktivere en rabatt eller en notat slik at de automatisk skjer på et bestemt tidspunkt. Planlegg et ubegrenset antall aktiviteter som utføres automatisk og la Autopilot forenkle hverdagen for deg som butikkeier.

Gå til Autopilot i kontrollpanelet for å opprette nye aktiviteter eller se og redigere allerede planlagte aktiviteter.

autopilot

Skap en ny aktivitet

1. Velg dato og tid

Klikk på +Skap aktivitet eller klikk på den aktuelle dagen direkte i kalenderen for å skape en ny aktivitet på valgt dato. Still også inn tiden du vil at handlingen skal utføres.

2. Sett handling

Velg om du vil aktivere eller deaktivere ett av følgende:

Rabatt
Velg mellom rabatter du har laget på forhånd under Kasse > Rabatter. Husk å deaktivere rabatten når du lager den hvis du vil skjemalegge aktiveringen av rabatten.

Popup
Velg popup-vinduene du laget på forhånd under Innstillinger > Pop-ups. Husk å deaktivere popup-vinduet når du lager den hvis du vil skjemalegge aktiveringen av popup-vinduet.

Utseende
Aktiver et utseende for å endre hvilket tema som er i Live modus, for de som har flere temaer samtidig under Utseende > Tema.

Privat modus
Aktiver eller deaktiver Privat modus som du har angitt under Innstillinger > Privat modus.

Ribbon
Velg mellom bånd som du opprettet på forhånd under
Innstillinger > Ribbons. Husk å deaktivere bånd når du lager den hvis du vil skjemalegge aktiveringen av bånd.

Notat
Velg mellom notater som du har opprettet på forhånd under
Innstillinger > Notater. Husk å deaktivere notater når du lager den hvis du vil skjemalegge aktiveringen av notater.

3. Gjennomgå og lagre!

Gå gjennom aktiviteten din og klikk deretter lagre. Den planlagte aktiviteten legges til i kalenderen din og blir automatisk utført til valgt dato og klokkeslett.

I kalenderen kan du se de planlagte aktivitetene dine i blått og gjennomførte aktiviteter i grønt. En planlagt aktivitet som ennå ikke er fullført kan redigeres eller slettes ved å klikke på hendelsen i kalenderen og deretter klikke på redigeringsikonet.