Autopilot er et verktøy som lar deg planlegge aktiviteter i nettbutikken din, for eksempel aktivere en rabatt eller en notat slik at de automatisk skjer på et bestemt tidspunkt. I prisplan Startup kan du planlegge en aktivitet om gangen, med Standard opp til tre og med Pro er det helt ubegrenset.  

Slik fungerer kalenderen:

I kalenderen kan vises de planlagte aktivitetene dine i blått og de gjennomførte aktivitetene i grønt. En planlagt aktivitet som ikke er gjennomført ennå kan endres eller tas bort ved å klikke på aktiviteten i kalenderen og deretter på endre ikonet.

Slik skaper du en ny aktivitet: 

 1. Naviger til Autopilot i kontrollpanelet ditt.
 2. Klikk på Opprett aktivitet eller klikk på aktuell dag direkte i kalenderen for å opprette en ny aktivitet på valgt dato. Still også inn tiden du vil at handlingen skal gjennomføres.
 3. Velg om du vil aktivere eller deaktivere en av følgende:
  Rabatt
  Velg mellom Rabatter du har laget på forhånd. Husk å deaktivere rabatten når du lager den hvis du ønsker å planlegge aktiveringen av rabatten.

  Popup
  Velg mellom Popups du har laget på forhånd. Husk å deaktivere popup-vinduet når du lager den hvis du vil planlegge aktiveringen av popup-vinduet.

  Utseende
  Aktiver et utseende for å endre hvilket tema som er i Live modus, for de som har flere temaer samtidig.

  Privat modus
  Aktiver eller deaktiver Privat-modus for å gjøre butikken privat eller offentlig.

  Ribbons
  Velg mellom Ribbons som du opprettet på forhånd. Husk å deaktivere bånd når du lager den hvis du vil planlegge aktiveringen av Ribbons.

  Notat
  Velg mellom Notater som du har opprettet på forhånd. Husk å deaktivere notater når du lager den hvis du vil planlegge aktiveringen av notater.

4. Gå gjennom aktiviteten din og klikk deretter lagre. Den planlagte aktiviteten legges til i kalenderen din og blir automatisk utført til valgt dato og klokkeslett.

Videoguide:

Var dette til hjelp?