Du kan bytte temaet i butikken når du vil og ubegrenset antall ganger.

Når du skal bytte tema bør du tenke på at du må å stille inn farger, typsnitt, seksjoner samt bygge opp startsiden på nytt. Disse innstillingene er spesifikke for hvert tema.

Endring av tema påvirker ikke informasjonen i butikken din som f.eks. produkter, kategorier eller innholdet på informasjonssider.

Slik gjør du:

1. Naviger til Utseende > Tema.
  2. Klikk på Endre tema
  3. Velg ønsket tema og klikk på Bruk.

Kan jeg ha flere temaer?

Med Quickbutik Startup og Standard kan du legge til et ekstra tema og dermed ha totalt to temaer i butikken din. Et i live-modus og et i ombygging-modus.

Med Quickbutik Pro kan du legge til ni ekstra temaer i butikken din. Totalt kan du ha ti temaer å veksle mellom.

Det innebærer at du kan jobbe med et eller flere temaer i bakgrunnen samtidig som et annet tema er i live-modus. Du kan altså ha flere ulike design som du kan bytte på. Gjør endringer i din egen takt uten at besøkende ser det. Deretter kan du bytte det nye temaet til live-modus når du er klar for det.

1. Naviger til Utseende > Tema.
  2. Klikk på + Legg til nytt tema.
  3. Velg ønsket tema og klikk på Legg til.
  4. Nytt tema er skapt og ligger i ombygging-modus.

Tips

Du kan også stille in slik at temaet automatisk går live ved et visst tidspunkt. Dette gjør du ved å klikke på Redigere på det tema du ønsker å bytte til. Det er perfekt ved f.eks. kampanjer under Black Friday, jul og andre liknende tilfeller.