Med funksjonen Automatisk tilbakemelding kan du automatisk sende en e-post til en kunde som har handlet i nettbutikken din, et antall dager etter at du har sendt bestillingen. Dette er en perfekt måte å gi tilbakemelding til kunden etter å ha mottatt varene sine, f.eks. for å samle anmeldelser.

Du kan enkelt aktivere funksjonen under Innstillinger > Automatisk tilbakemelding og skrive budskapet samt når e-posten skal sendes til kunden.

Innstillinger for automatisk tilbakemelding

E-postens overskrift
Her skriver du emnelinjen i e-posten.

E-posten budskap
Her skriver du inn meldingen til kunden.

Send meldingen etter
Velg hvor mange dager etter at du har markert kundens bestilling som sendt som den automatiske tilbakemeldingen som skal sendes til kunde