Gjennom Stripe kan du ta betalt med de vanligste norske og internasjonale kortene. Det kreves ingen spesifikk avtale for å begynne å bruke Stripe som betalingsmetode i butikken din – alt du trenger å gjøre er å registrere deg, noe du enkelt gjør når du aktiverer betalingsmetoden i kontrollpanelet ditt. Stripe tar ingen kostnader hvis du ikke selger noe, kun et transaksjonsgebyr. Du kan lese mer om Stripe’s transaksjonsgebyrer her.

Slik aktiverer du Stripe:

1. Gå til Kasse > Betalingsmetoder.
  2. Lokaliser Stripe og klikk på Aktiver direkte.
  3. Følg deretter veiledningen til Stripe, fyll ut den forespurte informasjonen og fullfør.
  4. Stripe vil deretter aktiveres automatisk i kassen din.

Relaterte linker:

Stripe: Hvordan aktiverer jeg Apple Pay og Google Pay?