Trustpilot er en hjemmeside som registrerer kundevurderinger av forskjellige butikker og virksomheter. Disse vurderingene kan gi nødvendig tilbakemelding til potensielle kunder  og kan hjelpe forbrukerne med å bestemme om de vil kjøpe. Det er også et godt verktøy for deg som butikkeier å få en god forståelse av hva kundene dine virkelig liker med butikken din og dine produkter

Du kan legge til en widget i butikken din som ber kundene om å legge til en anmeldelse. Gjør følgende for å lage en widget:

1. Gå til Trustpilots hjemmeside for selskaper og trykk på knappen Skap en gratis konto og skap konto for din butikk
  2. Når du har åpnet kontrollpanelet ditt på Trustpilot så går til Vis anmeldelser som du finner i menyen til venstre i kontrollpanelet.
  3. Velg underkategorien Widgets for nettsider og velg en av de to øverste widgetene (hvis du bruker Trustpilots gratisversjon er de de eneste alternativene) og trykk på knappen Les mer.
  4. Du kan velge å konfigurere hvordan du vil at widgeten skal se ut (høyde, språk, lys eller mørk widget) og når du er ferdig trykker du på Hent kode.
  5. Du får nå to forskjellige koder. Kopier den øverste koden og gå til Innstillinger > Egne skript i kontrollpanelet hos Quickbutik og lim det inn i feltet for Head. Trykk på Lagre.
  6. Kopier den nederste koden du fikk av Trustpilot og gå til Utseende > Tema> Tilpass tema > Startside og trykk Legg til seksjon. I rullegardinlisten velger du Egne seksjoner og limer inn kodebiten i tekstfeltet. Trykk deretter Lagre.
  7. Klart. Din widget skal nå finnes på din startside!