For å bruke Klarna Checkout Global (V3) som betalingsmetode må du aktivere en avtale i butikken din. Du kan velge å søke om en avtale direkte i kontrollpanelet via Quickbutik eller å aktivere en eksiterende avtale.

Slik søker du om og aktiverer Klarna Checkout Global:

  1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode og lokaliser Klarna.
  2. Klikk på knappen Aktiver direkte. 
  3. Fyll ut all informasjon i skjemaet og send inn søknaden din. Etter det er det bare å vente på informasjon fra Klarna om ytterligere instruksjoner for å få Klarna Global fullt aktivert for butikken din. Hvis du vil lese om hele søknadsprosessen kan du gjøre det her.

Slik aktiverer du en eksiterende avtale med Klarna Checkout Global:

  1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode og lokaliser Klarna.
  2. Klikk på Aktiver med egen avtale. 
  3. Angi Klarna Merchant Username og Klarna Merchant Password. Sørg for at det er KCO Username og KCO Password som du angir. Dette er så kalt API-nøkler (integrasjonsnøkler) som du finner i portalen hos Klarna.
  4. Klikk på Aktiver. 

Bra å vite:

  • Klarna har som krav at informasjon om selskapet som organisasjonsnummer. Registret adresse for selskapet samt kjøpsbetingelser skal være synlig i butikken før du søker om Klarna som betalingsmetode i butikken din.
  • Ditt ButiksID/Merchand-ID for Klarna finner du i kontrollpanelet under Kasse > Betalingsmetode > Klarna. Det er ditt ButiksID som identifiserer deg og din butikk overfor Klarna og forenkler oppgivelsen ved eventuell kontakt med dem.
  • Om du har endret domenet for butikken din i løpet av søknadsprosessen, kan Klarna informere deg om at URL-en din ikke er aktiv. Da må du informere Klarna om ditt nye domene slik at de kan fullføre søknadsprosessen.

Relaterte linker:

Klarna: Hva skjer etter at jeg har søkt?
Klarna: Hvo mye koster det med Quickbutik?

Videoguide:

Var dette til hjelp?