Hele registreringsprosessen for å kjøre med Quickbutiks unike tilbud med Klarna består av 5 steg. Alt skjer automatisk og uten behov for direkte kontakt med Klarna. Du kan følge prosessen direkte i kontrollpanelet og den ser ut som følgende: 

  1. Søk om Klarna. Du søker om Klarna direkte i kontrollpanelet under Kasse > Betalingsmetoder og fyllet i skjemaet med informasjon. 
  2. Vente på godkjenning. Søknaden din venter nå på å bli godkjent av Klarna. Det tar 3-5 arbeidsdager å få godkjent. Når Klarna godkjenner aktiveres Klarna Checkout direkte i kassen din.
  3. Venter på første bestilling. Klarna Checkout er aktivert i kassen din og du er klar for å selge! 
  4. Marker din første bestilling som sendt. Når du har mottatt din første ordre og velger å markere den som sendt vil Klarna gjennomgå den endelige informasjonen din sammen med nettbutikken for å sikre at bl.a. organisasjonsnummer og kjøpsvilkår og betingelser er synlige i butikken.
  5. Etter ytterligere 3-5 arbeidsdager skal prosessen være fullført og du vil motta en velkomst-e-post fra Klarna med dine egne innloggingsdetaljer til Klarnas kontrollpanel. Prosessen er nå ferdig og utbetalinger skjer herfra. 

Bra å vite

Klarna har som krav at informasjonen om virksomheten, slik som organisasjonsnummer samt den registrerte adressen til virksomheten skal være synlig i butikken. Det må også finnes kjøpsvilkår i butikken som informerer om blant annet retur og angrerett. Har du ikke kjøpsvilkår? Bruk vårt verktøy som du finner her.

 Videoguide:

Var dette til hjelp?