Din Butikk-ID/ Merchand ID for Klarna finner du i kontrollpanelet under Kasse > Betalingsmetoder og under Klarna. Det er din Butikk-ID som identifiserer deg og butikken din til Klarna og gjør det prosessen enklere ved å oppgi når du kontakter dem.

Kan du ikke si Butikk-IDen ennå? Kontakt vår support så hjelper vi deg gjerne videre.

Bra å vite

Hvis du har søkt om Klarna nylig befinner du deg i søknadsprosessen for at avtalen skal bli godkjent. Du kan lese om søknadsprosessen her.