Hele registreringsprosessen for å kjøre med Quickbutiks unike tilbud med Klarna består av 5 steg. Alt skjer automatisk og uten behov for direkte kontakt med Klarna. Du kan følge prosessen direkte i kontrollpanelet og ser ut som følgende:

1. Søk om Klarna. Du søker om Klarna direkte i kontrollpanelet under Kasse > Betalingsmetoder.
  2. Vente på godkjenning. Søknaden din venter nå på å bli godkjent av Klarna. Det tar 3-5 arbeidsdager å få godkjent. Når Klarna godkjenner aktiveres Klarna Checkout direkte i din kasse.
  3. Venter på første bestilling. Klarna Checkout er aktivert i kassen din og du er klar for å selge! Du kommer til å motta en e-post fra Klarna som ber deg om å fylle ut et skjema med tilleggsinformasjon for hvilken konto utbetalingen skal skje til. Du finner dette skjemaet ved å gå til Kasse > Betalingsmetoder. Her kan du se status for søknaden din hos Klarna og under en link med teksten Klarna > Betalinger. Klikk på lenken for å gå til skjemaet.Skärmavbild 2019-09-23 kl. 10.22.39
  4. Marker din første bestilling som sendt. Når du har mottatt din første ordre og velger å markere den som ble sendt vil Klarna gjennomgå den endelige informasjonen din sammen med nettbutikken for å sikre at bl.a. organisasjonsnummer og kjøpsvilkår og betingelser er synlige i butikken.
  5. Etter ytterligere 3-5 arbeidsdager skal prosessen være fullført og du vil motta en velkomst-e-post fra Klarna med dine egne innloggingsdetaljer til Klarnas kontrollpanel.