Det er absolutt mulig å skjule produkter i butikken din. Dette kan være nyttig hvis du på forhånd vet at du ikke kommer til å ha et spesifikt på lager på en god stund, eller hvis du vil lage et produkt i forvei som du kommer til å ha på lager på et senere tidspunkt. Å skjule et produkt betyr at produktet ikke vil være synlig i butikken din, men det vil alltid være en direkte link til produktet. Dette er fordi en kobling alltid genereres når du oppretter et produkt. Hvis du vil at et produkt bare skal være tilgjengelig for visse kunder, kan du skjule produktet ditt for så sende linken direkte til det til kundene du ønsker å dele produktet med.

Klikk først på produktet du vil skjule og klikk deretter på bytteknappen (se bilder under) for å skjule produktet. Glem ikke å lagre.

Synlig produkt
Synlig produkt

 

Dold / osynlig produkt
Skjult/usynlig produkt

 

Viktig å vite når du skjuler et produkt

Hvis du har brukt produktet i en annonse, om en kunde har lagret produktlinken, eller hvis søkemotorer har indeksert siden er det fremdeles mulig for kunder å finne produktet. De går deretter direkte inn via produktlink.

Funksjonen forhindrer ikke kjøp av produktet, men gjør produktet usynlig i butikken din. For å forhindre at produktet blir kjøpt må du oppgi 0 på lagersaldo og samt markere at produktet er utsolgt ved 0.