Du kan oppdatere lagersaldo for produktene dine når som helst i kontrollpanelet.

Oppdater lagersaldo fra produktliste:

1. Gå til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Ved siden av redigeringsikonet finnes det knapper for å Se produktet og for å åpne Lagersaldo. Klikk på Lagersaldo.
  3. En rute dukker opp. Her kan du stille inn lagersaldo. Hvis produktet har flere produktvarianter kan du oppdatere lagersaldo her.
  4. Lagre og det er klart.

Oppdater lagersaldo under et produkt:

1. Gå til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Velg et produkt og trykk Rediger.
  3. Hvis produktet ikke har noen varianter finnes det et felt for Lagersaldo under seksjonen kategorier.
    Hvis lagersaldo er satt til Ubegrenset kan du klikke på denne og angi lagersaldo.
  4. Hvis produktet har varianter kan du bla ned til variantene og her vil du finne et felt for lagersaldo helt til høyre på hver produktvariant.
  5. Lagre og det er klart.