Klikk først på det lille «sett inn bilde» -ikonet i tekstredigeringsfeltet. Så har du tre alternativer:

1. Du vil se en boks der du kan velge å «dra og slippe» bildene dine.
  2. Eller klikk på boksen for å velge en fil på datamaskinen din.
  3. Hvis du allerede har lastet opp en fil til mediefiler, kan du i stedet velge det lille filikonet som heter «Bla». Her er alle bildene du har lastet opp til butikkens server.