I butikken har du ulike beskrivelsesfelt tilgjengelig. Disse finnes for produkter, kategorier og sider.

Slik legger du til bilde i tekst- beskrivelsesfeltet:

Klikk først på det lille Sett inn bilde –ikonet i tekstredigeringsfeltet. Så har du tre alternativer:

1. Du får opp en rute der du kan velge å dra og slippe bildene dine direkte fra dataen din.
  2. Eller klikk på ruten for å velge en fil på dataen.
  3. Hvis du allerede har lastet opp en fil til Mediefiler kan du i stedet velge det lille filikonet som heter Bla. Her er alle bildene du har lastet opp fra butikkens server.