Hvis du har flere produkter kan det raskt være mange klikk for å utføre en handling som å senke alle priser med 10 kr. Spar tid ved å Masseredigere produktene dine i Quickbutik.

Slik redigerer du flere produkter samtidig:

1. Naviger til Produkter.
  2. Velg (gjennom å huke av) produktene du ønsker å redigere.
  3. Klikk på valget med antallet valgte og velg Endre.
  4. Velg deretter hva du vil endre. Det er mulig å endre alt fra produkttitler, artikkelnummer til lagersaldo, vekt og priser.
  5. Du vil nå få en oversikt over valgte produktene (også varianter hvis de er tilgjengelige) der du kan endre valgt innstilling.

Scenario 1: Senk alle prisene med 10% eller 10 kroner.

1. Begynn å masseredigere produktene slik du ønsker det og velg å endre Pris.
  2. Når du kommer til fanen der du kan masseredigere produktpriser finner du en velger (dropdown meny) øverst. Her velger du: Senk pris med.

3. Skriv deretter inn 10 i feltet ved siden av (eller verdien du ønsker). Velg om det skal være 10% eller 10kr.
    Velg også om du vil stille gammel pris som sammenligningspris (hvis du ønsker vise gammel pris i butikken)
  4. Klikk Kjør.
  5. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  6. Gå gjennom og klikk deretter på Lagre endringer for å bruke nye priser. Ferdig.

Scenario 2: Gå tilbake til sammenligningspris.

1. Begynn masseredigering av produktene du ønsker, og velg å endre Pris.
  2. Når du kommer til fanen der du kan masseredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Tilbakestill sammenligningspris som pris.

3. Klikk på Kjør.
  4. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  5. Gå gjennom og klikk deretter på Lagre endringer for å bruke alle nye priser. Ferdig!

Scenario 3: Øk alle priser med 10% eller 10 kr.

1. Begynn å masseredigere produktene du ønsker og velg så endre Pris.
  2. Når du kommer til fanen der du kan masseredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Øk pris med.

3. Angi så 10 (eller den verdien du ønsker).
    Velg om det skal være 10% eller 10 kroner.
    Velg også om du ønsker å stille inn tidligere pris som sammenligningspris (om du ønsker å vise den tidligere prisen ute i butikken)
  4. Trykk på Kjør.
  5. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  6. Gå gjennom og klikk deretter Lagre endringer for å bruke alle nye priser. Ferdig!

Scenario 4: Still inn vekt for samtlige produkter til 100g.

1. Begynn å masseredigere produktene du ønsker og velg deretter endre Vekt.
  2. Når du kommer til fanen der du kan masseredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Sett vekt til.
  3. Skriv 100 i feltet ved siden av (eller verdien du ønsker).
  4. Trykk på Kjør.
  5. Alle vektendringer kan nå gjennomgås i oversikten under.
  6. Klikk på Lagre endringer for å aktivere alle nye vektendringer. Ferdig!

Scenario 5: Optimer produktlinker for SEO.

1. Begynn å masse redigere produktene du ønsker og velg deretter redigere Sidelenke(URI).
  2. Du kommer nå til oversikten med alle valgte produkters sidelenker.
  3. Gå igjennom alle sidelenker og optimer som du ønsker.
    Optimeringstips! Har du kopiert produkter så kan det være at «kopi» finnes i noen av produktenes sidelenker. Pass på å få vekk disse.
  4. Klikk på Lagre endringer for å aktivere alle nye sidelinker. Ferdig.