Hvis du har flere produkter kan det raskt være mange klikk for å utføre en handling som å senke alle priser med 10 kr. Spar masse med tid ved å «bulkrediger» dine produkter i Quickbutik. Marker og velg hva du vil redigere og sett i gang. Lagre og det er klart. «Bulkredigering» inngår i Standard og Pro.

Hvordan redigere flere produkter samtidig

1. Gå til Produkter.
  2. Velg produktene du ønsker å redigere.
  3. Klikk på velgeren med antallet valgte og velg Rediger.
  4. Velg deretter hva du vil redigere. Det er mulig å endre alt fra produkttitler til lagersaldo, vekt og priser.
    68f512e1c0956b77b7f408b111b51022
  5. Du vil nå få en oversikt over valgte produktene (også varianter hvis de er tilgjengelige) der du kan redigere valgt innstilling.

Scenario 1: Senk alle prisene med 10% eller 10kr.

1. Begynn bulkredigere produktene du ønsker og velg redigere Pris
  2. Når du kommer til fanen der du kan bulkredigere produktpriser finner du en velger (dropdown meny) øverst. Her velger du: Senk pris med
    massredigera-sank-pris
  3. Skriv deretter inn 10 i feltet ved siden av (eller verdien du ønsker). Velg om det skal være 10% eller 10kr.
    Velg også om du vil stille gammel pris som sammenligningspris (hvis du ønsker vise gammel pris i butikken)
  4. Klikk Kjør.
  5. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  6. Gå gjennom og klikk deretter på Lagre endringer for å bruke nye priser. Klart.

Scenario 2: Gå tilbake til sammenligningspris

1. Begynn masseredigering av produktene du ønsker, og velg å redigere Pris
  2. Når du kommer til fanen der du kan bulkredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Tilbakestill sammenligningspris som pris
    massredigera-atergaa-till-jamforelsepris
  3. Klikk på Kjør.
  4. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  5. Gå gjennom og klikk deretter på Lagre endringer for å bruke alle nye priser. Klart.

Scenario 3: Øk alle priser med 10% eller 10 kr

1. Begynn bulkredigere produktene du ønsker og velg så redigere Pris
  2. Når du kommer til fanen der du kan bulkredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Hev pris med.
    massredigera-oka-pris
  3. Välj även om du önskar att ställa in tidigare pris som jämförelsepris (om ni önskar att visa tidigare priset ute i butiken)
    Skriv deretter inn 10 i feltet ved siden av (eller verdien du ønsker). Velg om det skal være 10% eller 10 NOK. Velg også om du vil oppgi gammel pris som sammenligningspris.
  4. Trykk på Kjør.
  5. Du kan nå se prisendringene i oversikten under.
  6. Gå gjennom og klikk deretter Lagre endringer for å bruke alle nye priser. Klart!

Scenario 4: Still inn vekt for samtlige produkter til 100g

1. Begynn bulkredigere produktene du ønsker og velg deretter redigere Vekt
  2. Når du kommer til fanen der du kan bulkredigere produktpriser finner du en velger øverst. Her velger du: Sett vekt til
  3. Skriv 100 i feltet ved siden av (eller verdien du ønsker)
  4. Trykk på Kjør
  5. Alle vektendringer kan nå gjennomgås i oversikten under.
  6. Klikk på Lagre endringer for å aktivere alle nye vektendringer. Ferdig!

Scenario 5: Optimer produktlinker for SEO

1. Begynn bulkredigere produktene du ønsker og velg deretter redigere Sidelenke(URI)
  2. til siden med oversikt over alle valgte produkters sidelenker.
  3. Gå igenom alla sidlänkar och optimera som ni önskar.
    Optimeringstips! Har ni kopierat produkter, så kan det vara att ”kopi” finns med i några utav era produkters sidlänkar. Se till att få bort dessa här.
  4. Klikk på Lagre endringer for å aktivere alle nye sidelinker. Klart. Gå gjennom alle sidelinkene og optimaliser som du ønsker. Optimeringstips: Hvis du har kopiert produkter kan det hende at en «kopi» følger med i noen av produktets sidelinker. Sørg for å få disse ut her.