Gratis frakt om 3, 2, 1 er et salgsverktøy som er tilgjengelig for å oppmuntre og motivere kunden til å kjøpe mer i forbindelse med deres ordre for å øke ordreverdien. Funksjonen er koblet med dine fraktmetoder – og for at det skal fungere må du ha minst 1 fraktmetode som har Fraktfritt over beløp med et beløp aktivert.

Slik gjør du:

1. Naviger til Innstillinger og aktiver Gratis frakt om 3, 2, 1 via switch-knappen. Klikk på Åpne.
  2. I første feltet kan du skrive en beskjed som vises når kunden legger en vare i handlekurven til den fraktfrie grensen er nådd.
  3. I det andre feltet så skriver du en beskjed om at fraktfritt er aktivert for kundens handlekurv og som vises når den fraktfrie grensen er nådd.
  4. Angi deretter om du ønsker at beskjeden skal vises som notat eller element. Vil du vise Gratis frakt om 3, 2, 1 på en fast plass i butikken så velger du Element og i feltet «Velg HTML-element beskjeden skal vises i» angir du det HTML-elementet der du ønsker at den skal vises. Det kan for eksempel være i handlekurven.
  5. Velg utforming på beskjeden og still inn ønsket farger.
  6. Lagre. Nå er funksjonen aktivert og kundene dine vil få beskjed når det nærmer seg fraktfritt og når det er aktivert.