Gratis frakt på 3, 2, 1 er et salgsverktøy som er tilgjengelig for å oppmuntre og motivere kunden til å kjøpe mer i forbindelse med deres ordre for å øke ordreverdien.

Med Gratis frakt på 3, 2, 1 aktivert kan du stille inn en melding som vises når kunden legger til et produkt i handlekurven. Funksjonen henger sammen fraktmetodene dine, så for at dette skal fungere trenger du minst 1 fraktmetode som har Gratis frakt over med et beløp aktivert.

Meldingen som vises kan fortelle kunden hvor mye (beløp) de har igjen å handle for før de kan motta leveransen gratis. Selve meldingen kan tilpasses under innstillinger for funskjonen og her har du også muligheten til å velge om meldingen skal vises i en merknad eller i et Notat eller i en spesifikk HTML-element i butikken.