Informasjonen du oppgir i dag under bestillingen når du trykker på Merk som sendt er for internt bruk.

Det kan imidlertid inkluderes i fraktbekreftelsen med noen få enkle steg:

1. Gå til Innstillinger > Utgående e-post
  2. Legg til følgende under Fraktbekreftelse:
    Sporingsnummer: [tracking_number_trace] Fraktselskap: [tracking_company]
  3. Lagre og det er klart.

Eksempel på hvordan du kan inkludere det i en løpende tekst:

Sendingen din har sporingsnummer [tracking_number_trace] og ble sendt med [tracking_company]. Dette er dynamisk og følger alltid det du skriver i feltene.