Du har muligheten til å angi en spesifikk vekt for hver produktvariant av et produkt. Dette kan være bra hvis du har leveringsmetode basert på vekt og ønsker at produktvarianten som veier mer skal ha en annen vekt. Slik gjør du:

1. Gå til Produkter i kontrollpanelet.
  2. Velg Endre på produktet du vil endre vekten på.
  3. Gå ned til produktvarianten du ønsker å endre. Klikk på ikonet med et tannhjul som du finner ved siden av.
  4. En rute med innstillinger dukker opp. Merk av for «Ingen» ved vekt og legg inn vekten (i gram).
  5. Ferdig!