Ja. Har du et ønske om å sette butikken på pause, men samtidig beholde butikken slik at den ikke slettes, kan du velge å pause abonnementet for 59 kroner i måneden. Når du pauser abonnementet ditt vil du fortsatt ha tilgang til butikkens kontrollpanel og vi lagrer alt innhold og data for deg. Produkter, sider, kunder, ordrer m.m. Under tiden butikken står på pause kan du når som helst velge å gjenopprette abonnementet og begynne å selge igjen- eventuelt velge å avslutte abonnementet.

Slik pauser du abonnementet ditt:

1. Naviger til brukermenyen (personikonet) øverst til høyre på kontrollpanelet.

2. Klikk på Brukerinnstillinger og deretter Håndtere abonnement og velg Avslutt abonnement i lista i høyre hjørnet.

3. Klikk deretter på knappen Pause butikken og velg Lagre endringer.

4. Ferdig, butikken din er nå satt på pause og ved neste fornyelse vil butikken din aktiveres med prisplanen Pause.

Bra å vite:

Å sette butikken din på pause innebærer:

• Du kan se, men ikke endre butikkens innhold f.eks. produkter, sider, kategorier.
  • Du kan ikke se eller endre butikkens utseende.
  • Privatmodus vil være aktivt så lenge butikken er satt på pause.
  • Du vil ikke ha tilgang til Quickbutik API.
  • Du kan se, men ikke endre/ håndtere ordrer.