Ja. Har du et ønske om å sette butikken på pause, men samtidig beholde butikken kan du velge å pause abonnementet for 59 kroner i måneden. Når du pauser abonnementet ditt vil du fortsatt ha tilgang til kontrollpanelet og vi lagrer alt innehold og data for deg. Produkter, sider, kunder, ordrer m.m. Under tiden butikken står på pause kan du når som helst velge å gjenopprette butikken og begynne å selge igjen- eventuelt velge å avslutte abonnementet.

Slik pauser du abonnementet ditt:

1. Naviger til Brukerinnstillinger (personikonet) i ditt kontrollpanel.
  2. Klikk på Håndtere abonnement og velg Avslutt abonnement i lista i høyre hjørnet.
  3. Klikk deretter på knappen Pause butikken og velg Lagre endringer.
  4. Klart, butikken din er nå satt på pause.

Bra å vite:

Å sette butikken din på pause innebærer:

• Du kan se, men ikke endre butikken innhold f.eks. produkter, sider, kategorier.
  • Du kan ikke se eller endre butikkens utseende.
  • Privatmodus vil være aktivt så lenge butikken er satt på pause.
  • Du vil ha tilgang til Quickbutik API.