Ja, hvis du har en butikk der du selger i sesong, kan du pause abonnementet ditt når det ikke er sesong. Når du pauser butikkabonnementet ditt, vil du fortsatt ha tilgang til kontrollpanelet, og vi lagrer alt innhold og data i butikken, inkludert produkter, sider, kunder, bestillinger og lignende. I løpet av tiden butikken er pauset, kan du når som helst velge å gjenoppta butikken og begynne å selge igjen.

Når du ønsker å pause din sesongbutikk, tar du kontakt med supporten som hjelper deg videre med dette.

Bra å vite:

Å sette butikken din på pause innebærer:

• Du kan se, men ikke endre butikkens innhold f.eks. produkter, sider, kategorier.
  • Du kan ikke se eller endre butikkens utseende.
  • Privatmodus vil være aktivt så lenge butikken er satt på pause.
  • Du vil ikke ha tilgang til Quickbutik API.
  • Du kan se, men ikke endre/ håndtere ordrer.