Nei. En av våre største fordeler er at vi alltid tilbyr full tilgang til butikkens kildekode for det visuelle under Utseende > Tema > Kildekode. Her finner du kildekoden på standardspråket på nettet – HTML, CSS & JavaScript.

Hvis du har tidligere erfaring med å jobbe og endre på disse kodespråkene vil denne fordelen gi deg alle mulighetene til å bygge butikkens layout akkurat slik du ønsker det. Hvis du heller ønsker å ansette konsulenter, frilansere eller lignende for å jobbe med butikken er dette også mulig.