For å kunne legge til Fargevalg for produktvarianter, må du først aktivere funksjonen Avansert produktvalg under Innstillinger. Funksjonen inngår i prisplan Standard og Pro.

Legg til fargevalg til et produkt:

1. Gå til produktet i kontrollpanelet som du vil tilby avanserte fargevalg på.
  2. Klikk på Håndtere produktvalg.
  3. For eksisterende produktvalg kan du nå velge Type. Velg Fargevalg som produktvalg for produktet ditt (Se bilde under).
  4. Klikk på Lagre og lukk dialogruten
  5. Nå kommer du til å ha en fargevelger for alle fargevariantene og kan enkelt velge en farge som skal kobles til hver variant (Se bilde nedenfor). Klikk på ikonet for Fargevelgeren for å enkelt velge farge.
  6. Når du kobler en farge til en variant legges fargens heksadesimale kode til på variantens navn med et bindestrek mellom (Se eksempel nedenfor).
  7. Lagre produktet og det er klart. Se bildet nedenfor for eksempler på hvordan det ser ut i butikken.