For å kunne legge til Fargevalg for produktvarianter, må du først aktivere funksjonen Avansert produktvalg under Innstillinger.

Legg til fargevalg til et produkt

1. Gå til produktet i kontrollpanelet som du vil tilby avanserte fargevalg på.
  2. Klikk på Håndtere produktvariant.
  3. For eksisterende produktvalg kan du nå velge Type. Velg typen Fargevalg for ditt produktvalg for fargevarianter. (Se bilde under)
    Hantera Produktval - Färgval
    Håndter Produktvariant – Fargevalg

4. Klikk på Lagre og lukk dialogruten
  5. Nå kommer du til å ha en fargevelger for alle dine fargevarianter og kan enkelt velge fargen som skal knyttes til hver variant. (Se bildet nedenfor)

Klicka på ikonen för Färgväljaren för att enkelt välja färg
    Klikk på ikonen for Fargvelgeren for å enkelt velge farge
  6. Når du knytter en farge til en variant legges fargens heksadesimale kode til variantens navn med bindestrek i mellom. (Se eksempel på bildet under)

Färger kopplade till varianter
    Färger kopplade till varianter

7. Lagre produktet og det er klart. Se bildet nedenfor for eksempler på hvordan det ser ut i butikken.
Produkt med Färgval
Eksempel på produkt med Fargevalg