Inkludert i:

Med Quickbutiks kobling til nShift (tidligere Unifaun) kan du raskt og enkelt administrere alt som omhandler dine leveranser. I stedet for å legge inn leveringsinformasjonen manuelt i fraktselskapets bookingsystem, overføres all informasjon automatisk med et tastetrykk.

Slik aktiverer du og søker om et nShift Online-konto med Ordrerkobling:

1. Naviger til Innstillinger, aktiver funksjonen Automatiser fraktbrev (med nShift/unifaun) og klikk på Åpne.
  2. Klikk på knappen Nei, søk her.
  3. Fyll i informasjon om selskapet ditt.
  4. Velg en transportør som du ønsker å bruke med nShift.
  5. Trykk på Send søknad.
  6. nShift vil nå motta informasjonen din og opprette deg som kunde samt aktivere det som trengs.
  7. Du får nå en bekreftelse av nShift via e-post og har nå tilgang til din konto. Du er klar.

Slik aktiverer du om du allerede har et nShift Online- konto med Ordrerkobling:

1. Naviger til Innstilinger, aktiverer funksjonen Automatiser fraktbrev (med nShift/unifaun) og klikk på Åpne.
  2. Klikk på knappen Ja, skriv inn detaljer.
  3. Angi den transportøren du bruker som standard under Transportør.
  4. Angi kundenummeret ditt hos transportøren.
  5. Angi hvilken tjeneste du bruker hos transportøren under Velg tjeneste.
  6. Angi hvordan du vil at kunden skal avisere ved leveranse.
  7. Gjør innstillinger for fraktbrev.
  8. Fyll i API-ID og API-hemlighet under punkt 2. Les mer her om hvordan du finner dem.
  9. Fyll i informasjonen du vil skal stå som bruker på fraktbrevet.
  10. Klikk på Lagre og iverksett.