Absolutt. På fraktmetodene dine har du mulighet til å stille inn om de skal synes eller skjules for spesifikke produkter i butikken.

Spesifikk fraktmetode for spesifikt produkt:

Med hjelp av produktspesifikke fraktmetoder er det mulig koble spesifikke fraktmetoder til bestemte produkter, slik at denne fraktmetoden blir synlig i kassen når et spesifikt er lagt til i handlekurven. Det er også mulig å stille inn så denne fraktmetoden er skjult ved kassen når handlekurven ikke inneholder et bestemt produkt.

For å stille en produtkspesifikk fraktmetode:

1. Naviger til Kasse > Forsendelsesmetoder i ditt kontrollpanel.
  2. Klikk på + Opprett fraktmetode opp til høyre.
  3. Still deretter inn innstillingene for frakmetoden slik som navn, kundetyp, pris etc.

Lengst ned kan du velge å:

1. Skjule fraktmetoden for spesifikke produkter.
  2. Synliggjøre fraktmetoden for spesifikke produkter.

Skjul fraktmetoden for spesifikke produkter:

1. Om du vil at fraktmetoden skal være skjult for spesifikke produkter krysser du bort der det står “Nei” ved Skjul for spesifikke produkter. Deretter velger du hvilke produkter du ikke vil vise denne fraktmetoden.

Nå vil denne fraktmetoden skjules i kassen når produktet Såpe finnes i handlekurven.