Ja. Du kan laste opp et videoklipp eller filmklipp på startsiden. Det krever imidlertid at den blir lastet opp på Youtube, Vimeo eller en lignende tjeneste. Da kan du «bygge inn» det på startsiden.

1. Gå til Utseende > Tema > Tilpass tema.
  2. Klikk på Startside og legg til Egen seksjon.
  3. Lim inn lenken
  4. Lagre og det er klart!

Hva betyr å «bygge inn» en video?

Å bygge inn innebærer at du med hjelp av en kode kan få materiale som en video å vises direkte på den siden du bygger på. Se her hvordan du enkelt kan gjøre dette på for eksempel YouTube.

Bra å vite

Koden du limer inn må være responsiv for at den skal tilpasses til ulike enheter. Om koden har en fast bredde spesifisert, betyr dette at den vil holde beholde bredden uavhengig av enheten. Sørg derfor for at du bruker prosenter i stedet for PX i HTML-koden.

Emed responsively er en gratistjeneste som også kan hjelpe deg med å få en responsiv video.