I vår PRO-pakke åpnes den lokkende funksjonen Mersalg i kassen. Du vil da få muligheten til å velge 4 produkter du vil se i kassen slik at kunden garantert ikke går glipp av disse produktene. Dette kan være bra for å varsle kunder om rabatterte produkter eller populære produkter for å øke salget.

Gjør følgende for å aktivere og velge hvilke produkter du vil vises i kassen:

1. Gå til Innstillinger på kontrollpanelet
  2. Aktiver Mersalg i kassen og trykk Åpne
  3. Velg overskriften du vil ska synes for produktene i kassen
  4. Velg maksimalt 4 produkter du vil kunden skal se i kassen
  5. Trykk Lagre.
  6. Valgfritt: Velg gyldighetsperioden for tiden du vil vise produktene.
  7. Klart.

Eksempelbilde:merförsäljkassa