Hvis du har kjøpt et domene via Loopia kan du peke domenet til Quickbutik. Merk at du må aktivere LoopiaDNS for å kunne peke butikken din til oss. Du kan lese mer om LoopiaDNS her.

Slik peker du domenet ditt til oss via Loopia:

1. Logg inn på Loopias Kundesone.
  2. Finn domenet i oversikten over Domenenavn og klikk på domenenavnet. Nå vises et vindu med innstillinger.
  3. Velg DNS ved Konfigurering.
  4. Skriv inn 52.19.233.63 i feltet Mål.
    Forsikre deg om at «Synkroniser domenenavnet og underdomenet www» er krysset av.
  5. Stem av med bildet nedenfor.
  6. Trykk lagre og det er klart. Domenet er nå blitt pekt mot Quickbutik. Det kan ta opptil 90 minutter før endringen trer i kraft.
  7. Du kan gå inn på ditt domene, f.eks. minbutikk.no og følge med på oppdateringen. Når en landingsside vises med «Domenet er nå korrekt pekt til Quickbutik» kan du legge til domenet til din butikk i Quickbutiks kontrollpanel.