Hvis du har kjøpt et domene via Loopia kan du peke domenet til Quickbutik. Merk at du må aktivere LoopiaDNS for å kunne peke butikken din til oss. Du kan lese mer om LoopiaDNS her

Slik peker du domenet ditt til oss via Loopia:

1. Naviger til Innstillinger > Domene i ditt kontrollpanel for butikken.
  2. Angi ditt domenenavn i feltet Domenenavn. Trykk på Lagre endringer.
  3. Logg inn på Loopias Kundesone.
  4. Finn domenet i oversikten over Domenenavn og klikk på domenenavnet. Nå vises et vindu med innstillinger.
  5. Bla ned og velg DNS-editor ved Konfigurering.
  6. Klikk på Legg til record ved og angi 162.159.129.45 i feltet Mål. Klikk på Legg til.
  7. Klikk på Legg til record ved www. Velg CNAME ved Type og angi custom.quickbutik.com i feltet Data. Klikk på legg til.

8. Domenet peker nå mot Quickbutik. Det kan ta opp til 90 minutter før endringene iverksettes.