Du kan ha flere ulike fraktmetoder med ulike kostnader, basert på ulike parametere som pris og vekt. Når du oppretter en fraktmetode med vektbasert pris, må du legge til flere ulike vektklasser. Det er viktig at du dekker alle ulike vekter som ordrene kan ha.

Slik gjør du:

• Naviger til Kassen > Fraktmetode.
  • Klikk på +Opprett fraktmetode.
  • Legg til tittel, beskrivelse (f.eks. om frakttiden) og hvilke leveringsland fraktmetoden skal vises for.
  • Velg prisen som skal være Vektbasert.
  • Fyll ut maksimal vekt og pris per linje. Her anbefaler vi (ikke krav) at du har maksimal vekt og pris øverst, og deretter legger til mindre vektklasser.
  • Legg til flere vektklasser ved å klikke Legg til maksvekt.
  • Klart!