Inkludert i:

Med Quickbutiks kobling til nShift kan du raskt og enkelt administrere alt som omhandler dine leveranser. I stedet for å legge inn leveringsinformasjonen manuelt i fraktselskapets bookingsystem, overføres all informasjon automatisk med et tastetrykk.  .

Slik aktiverer du nShift Delivery med OrderConnect:

1. Naviger til Innstilinger, aktiverer funksjonen Fraktbestillinger via nShift og klikk på Åpne.
  2. Klikk på knappen Ja, skriv inn detaljer.
  3. Angi den transportøren du bruker som standard under Transportør.
  4. Angi kundenummeret ditt hos transportøren.
  5. Angi hvilken tjeneste du bruker hos transportøren under Velg tjeneste.
  6. Angi hvordan du vil at kunden skal aviseres ved leveranse.
  7. Gjennomfør innstillinger for fraktseddel
  8. Fyll i API-ID og API-hemlighet under punkt 2. Les mer her om hvordan du finner dem.
  9. Fyll i informasjonen du vil skal stå som bruker på fraktbrevet.
  10. Klikk på Lagre og iverksett.