Hvordan kobler jeg til Unifaun?

Med Quickbutiks samarbeid med Unifaun kan du raskt og enkelt administrere alt som omhandler dine leveranser. I stedet for å legge inn leveringsinformasjonen manuelt i fraktselskapets bookingsystem, overføres all informasjon automatisk med et tastetrykk.

Følg disse stegene for å koble butikken din til Unifaun:

1. Aktiver Unifaun under Innstillinger i kontrollpanelet.
  2. Velg om du er en ny eller eksisterende kunde hos Unifaun
  3. Trykk på Send søknad.
  4. Unifaun vil nå motta informasjonen din og opprette deg som kunde.
  5. Du får nå en bekreftelse av Unifaun via e-post og har nå tilgang til din konto. Du er klar.