Hvis du ønsker å bekrefte domenet ditt med Facebook, anbefaler vi at du gjør det via Meta Tag Verification.

1. Åpne Facebook Business og klikk på Bedriftsinnstillinger i menyen.
  2. I menyen klikker du på Varemerkesikkerhet og velger Domener fra undermenyen.
  3. Klikk på Legg til.
  4. I feltet Ditt domene fyller du inn ditt domenenavn. Du trenger ikke legge til et prefiks (https / www). Du oppgir domenenavnet ditt som f.eks. minbutik.com eller myshop.com. Klikk på Legg til.
  5. Under Bekreft domenet ditt og Velg et alternativ klikker du på Legg til en metakode til din HTML-kildekode.
  6. Kopier metakoden som vises.
  7. Åpne et nytt vindu og naviger til Quickbutik > Innstillinger> Egne skripter og klikk Åpne.
  8. Under Egne skripter i kildekoden (head) limer du inn metataggen som du akkurat har kopiert og klikk på Lagre.
  9. Gå tilbake til Facebook Business hvor du nettopp kopierte taggen, finn og klikk på knappen Bekreft domene.
  10. Ferdig. Nå har du verifisert domenet ditt med Facebook.