Du kan selv velge å ha en fast momssats for frakten eller om det skal beregnes proporsjonalt og deretter baseres på innholdet i ordren.

Slik stiller du inn en fast momssats for frakt:

1. Naviger til Innstillinger > Generelt.
  2. Lokaliser Moms og kryss av for Aktiver for frakt.
  3. Angi momssatsen i feltet som dukker opp for frakt.
  4. Klikk på Lagre endringer.

Slik setter du at momsen skal beregnes proporsjonalt:

Hvis du selger produkter med ulike momssatser og der ordrene dine kan inneholde ulike satser kan du stille det inn slik at det regnes ut proporsjonalt. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene nedenfor:

1.Gå til Innstillinger > Generelt.
2. Merk av i ruten ved siden av Beregn proporsjonal mva på fraktkostnad, som du kan se på bildet under.

Klikk på Lagre endringer og det er klart.