MVA-satsen for fraktkostnaden avgjøres utav momssatsen for produktene i bestillingen. Som standard for butikken din har fraktkostnaden en fast momssats som du kan angi/endre under Innstillinger > Generelt i kontrollpanelet.

Hvis du selger produkter med ulike momssatser og der bestillingene dine kan inneholde ulike satser kan du stille det inn slik at det regnes ut proporsjonalt. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene nedenfor:

1.Gå til Innstillinger > Generelt.
2. Merk av i ruten ved siden av Beregn proporsjonal mva på fraktkostnad, som du kan se på bildet under.

Klikk på Lagre endringer og det er klart.